Mueller Verstelbare Mitella

Productafbeelding Mueller Verstelbare Mitella large
Artikelnr. 921

Mueller Verstelbare Mitella voor ondersteuning van de volledige arm, schouder en pols. Gemaakt van vervaardigd polyurethaan schuimstof.

Kleur

Blauw / Wit

Maat

Onze size

Merk

Mueller Arm Sling

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Polyurethaan schuimstof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 6% BTW is € 15,85


14,95

Wilt u graag een verstelbare mitella van het merk Mueller kopen om uw EHBO-koffer aan te vullen? Dan is Betervoorbereid.nl waar u moet zijn. Bij ons vindt u het meest uitgebreide assortiment aan EHBO- en veiligheidsproducten. Zo heeft u alles wat u nodig heeft om uzelf goed voor te bereiden op een noodsituatie onder één dak. Handig toch?

Waarom juist de Mueller verstelbare mitella kopen

Door de verstelbare mitella van het merk Mueller te kopen haalt u een echt stukje kwaliteit in huis. Een mitella is onmisbaar bij letsel aan de pols, elleboog of bovenarm. De verstelbare Mueller mitella is ook perfect te gebruiken na een operatie of wanneer u gips draagt. Dit komt omdat de draagband van de mitella is gemaakt van huidvriendelijk materiaal en licht van gewicht is. De mitella geeft ondersteuning aan de gehele arm. Hierdoor is deze mitella geschikt voor vrijwel elke soort arm, pols of bovenarm letsel. En de veelzijdigheid van de mitella houdt hiermee nog lang niet op:

  • De mitella is zowel links als rechts te dragen;
  • Doordat de mitella verstelbaar is, past hij altijd;
  • De klittenbandsluiting maakt het makkelijk om de mitella om te doen, zelfs met een geblesseerde arm.

Met de mitella kunt u meteen ondersteuning geven. De mitella voorkomt geen verdere schade en geeft het getroffen lichaamsdeel rust. Daarom is het raadzaam altijd een mitella in huis te hebben. Een EHBO-koffer is dan ook zeker niet compleet zonder mitella. Uw verstelbare mitella bestellen doet u natuurlijk via Betervoorbereid.nl, uw specialist voor al uw veiligheidsproducten.

Profiteer van voordelen bij het bestellen van uw mitella

Door uw mitella te bestellen bij Betervoorbereid.nl profiteert u van diverse voordelen. Zo kunt u bij ons altijd op een veilige methode betalen met iDEAL. Hierbij profiteert u van snelle service. Vrijwel al onze artikelen kunnen we de volgende werkdag bij u bezorgen. Wilt u advies bij het bestellen van uw EHBO- en veiligheidsproducten? Wij helpen u graag! Nee contact op met onze klantenservice via +31(0)113 – 82 08 19. U kunt ons bellen van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00.

zorg(t) voor veiligheid