EHBO Tassen

EHBO Tassen

EHBO tassen zijn onmisbaar om eerste hulp te verlenen bij activiteiten zoals schoolreisjes, sporttoernooien, festivals, outdoor activiteiten enz. Ze zijn uitgevoerd als draagtas, schoudertas of rugzak in diverse kleuren en met verschillende indelingen. EHBO tassen zijn verkrijgbaar met een BHV vulling of uitgebreide sportvulling, ook kunt u kiezen voor een lege tas die u naar wens kunt vullen met EHBO materialen.

AEROcase EHBO tassen

AEROcase heeft een erg mooi assortiment professionele EHBO tassen, rugzakken en noodtassen. De tassen kenmerken zich door de hoge kwaliteit afwerking en praktische indeling. De buitenzijde is van waterdicht en slijtvast plane materiaal dat eenvoudig is te reinigen met een sopje of vochtige doek. De ritsen zijn voorzien van treklussen waardoor ze snel te openen zijn. Door de reflecterende striping vallen deze EHBO tassen in het donker goed op, dit verhoogt de veiligheid. Grote anti-slip noppen beschermen het materiaal en zorgen dat de tas stevig op de ondergrond staat. Afhankelijk van het type tas bevat de binnenzijde uitneembare opbergtassen, elastische lussen en vakken voor wondverzorgingsproducten. Er is zelfs een eerste hulp tas die met magnetische clips aan de muur bevestigd kan worden, zo heeft u de tas snel voorhanden in een noodsituatie.

Ergonomische EHBO rugtassen

Ergonomische EHBO rugtassen dragen erg prettig en ontlasten het lichaam omdat u niet langdurig een tas hoeft vast te houden. De draagriemen zijn verstelbaar en gemaakt van zacht materiaal dat géén knellend gevoel veroorzaakt. In onze shop zijn verschillende EHBO rugzakken verkrijgbaar, het grootste model heeft een inhoud van maar liefst 55 liter. Een rugtas is erg praktisch als u zich langdurig verplaatst in de buitenlucht, bovendien houdt u beide handen vrij. De modellen met opbergtassen kunt u letsel-gericht indelen met eerste hulp materiaal, dat schept overzicht zodat u sneller kunt beginnen met behandelen. In de meeste tassen past zelfs een AED, zo gaat u altijd betervoorbereid op stap!

Goed gevulde EHBO tas

Een goed gevulde EHBO tas bevat materialen die nodig zijn om ongevallen onderweg doeltreffend te behandelen. In de natuur is een tekentang en Aspivenin uitzuigpompje onmisbaar, denk ook aan desinfectiemiddel om te kunnen ontsmetten. In speeltuinen en op ongelijke ondergronden komen kneuzingen en verstuikingen vaak voor, een instant coolpack komt dan goed van pas. Neem voldoende isolatiedekens mee, die zijn handig om slachtoffers af te dekken maar beschermen u ook tegen oververhitting door de zon. Voor een valpartij met de fiets zijn er snelverbanden en wondsnelverbanden om bloedende wonden te stelpen, vergeet vooral de pleisters niet. Verder vragen mensen regelmatig om een paracetamol, bijvoorbeeld voor een opkomende hoofdpijn. Bij groepactiviteiten is het belangrijk meerdere aantallen mee te nemen.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding EHBO Rugzak Sport klein

    EHBO Rugzak Sport

    EHBO rugzak sport is gevuld met een uitgebreide vulling verbandmaterialen voor het behandelen van sportletsels. Kenmerkend voor deze inhoud zijn de traumazwachtels en de ruime hoeveelheid ideaal zwachtels. De blauwe ...

    108,46incl. BTW