EHBO Koffer Groot Leeg

Productafbeelding EHBO Koffer Groot Leeg large
Artikelnr. 804

EHBO Koffer Leeg, GROOT, gemaakt van stevig ABS-kunststof. Voorzien van praktische opbergvakken en ABS tussenschotten. Levering inclusief fraaie wandbeugel!

Kleur

Oranje

Gewicht

2500 gram

Afmetingen

43 x 30 x 15 cm

Maat

Groot

Merk

HEKA Multi A

Verkoopeenheid

Per Stuk

Materiaal

ABS-kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 6% BTW is € 29,63


27,95

Bij Betervoorbereid.nl kunt u niet alleen een gevulde, maar ook een ongevulde verbanddoos kopen. U vindt bij ons een ruim aanbod aan EHBO koffers en verbanddozen die geschikt zijn voor zowel consumenten en bedrijven. Wat voor EHBO koffer zoekt u? De kans is groot dat u het vindt in ons extensieve aanbod. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag.

Ongevulde verbanddoos direct uit voorraad leverbaar

Is uw verbanddoos of EHBO koffer beschadigd? Maar is de inhoud nog wel goed? Bestelt u dan een ongevulde verbanddoos of EHBO koffer bij Betervoorbereid.nl. Wij zorgen ervoor dat u uw EHBO koffer weer tiptop in orde hebt. Ontbreekt er nog iets aan de inhoud, dan kunt u dat natuurlijk meteen mee bestellen. Betervoorbereidt.nl heeft de ongevulde EHBO koffer en verbanddoos altijd uit voorraad leverbaar. Hierdoor heeft u uw bestelling altijd al binnen één werkdag in huis.

Hulp bij het vullen van uw verbanddoos en EHBO koffer

Voor zowel consumenten en bedrijven is het belangrijk om altijd een goed gevulde EHBO koffer en verbanddoos in huis te hebben. Zo weet u namelijk dat u goed voorbereid bent in het geval er zich een noodsituatie voordoet. Zeker weten dat uw EHBO koffer of verbanddoos in orde is? Neem dan even contact met ons op, wij checken het graag voor u. U kunt ons bereiken door te bellen naar het volgende nummer: +31(0)113 – 82 08 19. Elke maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 17:00 staan wij voor u klaar. Ook voor al uw andere vragen kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. 

zorg(t) voor veiligheid