Kenwood Headset KHS-34

Productafbeelding Kenwood Headset KHS-34 large
  • Productafbeelding Kenwood Headset KHS-34 small 1

Productinformatie

Kenwood headset KHS-34 met handmicrofoon en C-ring vormig oortje. Microfoon met clip voor het bevestigen aan kledingstukken. Handige accessoire voor de Kenwood PKT-23 Portofoon.

Specificaties

KleurZwart
MerkKenwood KHS-34
VerkoopeenheidPer stuk

Kenwood KHS-34 portofoon oortjes

Om het optimale uit uw portofoon te halen is het belangrijk om de juiste oortjes te kopen. Heeft u een Kenwood PKT-23 portofoon, dan kunt u het beste de bijbehorende oortjes bestellen, namelijk de Kenwood KHS-34 headset. Dankzij de portofoon oortjes kunt u handsfree communiceren zonder dat omstanders mee kunnen luisteren. Dit maakt de oortjes handig voor gebruik bij evenementen, maar ook bij werkzaamheden waarbij u beide handen nodig heeft.

Dit ontvangt u bij het kopen van uw portofoon oortjes

Bij Betervoorbereid.nl kunt u portofoon oortjes bestellen als set. Bij het kopen van deze set ontvangt u niet alleen de portofoon oortjes, een C-ring oortje, maar ook een clip en PTT (Push To Talk) knop. Hierdoor heeft u in één keer alles wat u nodig heeft om optimaal te kunnen communiceren met uw portofoon. Dat is het gemak waarop u kunt rekenen bij Betervoorbereid.nl.

De juiste portofoon oortjes voor uw portofoon bestellen

Bij het bestellen van uw portofoon oortjes is het belangrijk om rekening te houden met het type portofoon dat u heeft of gaat kopen. Heeft u een PKT-23 portofoon, dan zijn de KHS-34 oortjes de juiste keuze voor u. Heeft u een andere portofoon? Bekijk dan goed welke oortjes bij uw specifieke portofoon passen. Om zeker te weten dat u de juiste oortjes koopt, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de verschillende portofoons uit ons assortiment en welke oortjes u hier het beste bij kunt kopen.

De voordelen van Betervoorbereid.nl

Betervoorbereid.nl is uw leverancier als het gaat om portofoons en portofoon oortjes. Dat blijkt wel uit onze snelle levertijden, veilige betalingsmogelijkheden en gunstige garantievoorwaarden. En dan hebben we het nog niet eens over onze uitstekende service gehad. Wij helpen u dan ook graag met al uw vragen. U kunt ons hiervoor bellen op het nummer +31(0)113 – 82 08 19. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Kenwood Headset KHS-34

Artikelnr. 893
35,70 Prijs exclusief 21% BTW is € 29,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Portofoons