Vlamdovende Afvalbak RVS

Productafbeelding Vlamdovende Afvalbak RVS large
  • Productafbeelding Vlamdovende Afvalbak RVS small 1

Productinformatie

Vlamdovende prullenbak met vlamdovend deksel, gemaakt van roestvrij staal (RVS)

Specificaties

KleurRoestvrij Staal
AfmetingenH.357 x O.260 mm
Maat15 liter
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalRoestvrij staal (RVS)

Door een RVS prullenbak te bestellen bij Betervoorbereid.nl zet u een belangrijke stap op het gebied van brandpreventie. Zo zorgt de afvalbak ervoor dat een brand zich niet verder kan verspreiden. Deze prullenbak is een ideaal voor brandbeveiligingsproduct met vele toepassingen: in verschillende situaties: van kantoren tot aan magazijnen en van scholen tot aan winkels.

Kies voor brandveiligheid door een RVS prullenbak te kopen

De RVS prullenbak die u kunt bestellen bij Betervoorbereid.nl is voorzien van een speciaal deksel. Dit deksel zorgt ervoor dat rookgassen worden tegengehouden. Hierdoor kan er geen verse zuurstof meer toetreden in de prullenbak. Deze constructie zorgt ervoor dat de brand in de prullenbak vanzelf dooft en dat er een grotere brand wordt voorkomen.

Een RVS prullenbak bestellen voor een stijlvol interieur

Het roestvaststaal waarvan de prullenbak is gemaakt, zorgt er niet alleen voor dat de prullenbak brandveilig is. De RVS prullenbak heeft namelijk ook een stijlvol en strak uiterlijk. Hierdoor zal de prullenbak zeker niet misstaan in een modern ingerichte omgeving. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Uw RVS prullenbak kopen bij Betervoorbereid.nl

Wanneer u besluit uw RVS prullenbak te kopen bij Betervoorbereid.nl profiteert u van verschillende voordelen. Zo kunnen wij de prullenbak altijd uit voorraad leveren. Hierdoor heeft u uw bestelling al binnen één werkdag in huis. Hierbij profiteert u bij ons van veilige betaalmethoden. Zo kunt u kiezen om via iDEAL te betalen of om op rekening te betalen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u graag wat meer weten over de RVS prullenbak die u kunt kopen bij Betervoorbereid.nl? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Of heeft u wellicht nog andere vragen die u ons graag zou stellen voordat u uw RVS prullenbak gaat bestellen? U bent altijd van harte welkom om contact op te nemen. Dit doet u door te bellen naar +31(0)113 – 82 08 19. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Ook kunt u het contactformulier invullen om uw vraag te stellen. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Vlamdovende Afvalbak RVS

Artikelnr. 199
108,30 Prijs exclusief 21% BTW is € 89,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Vlamdovende Prullenbak