Solo Detectortester 424

Productafbeelding Solo Detectortester 424 large
Artikelnr. 732

Solo detectortester 424 wordt geplaatst op Solo teststok. De detectortester is voorzien van 5 meter kabel 230V voor het testen van hittemelders tot 90 graden. Voor thermische melders met diameter van maximaal 115 mm.

Kleur

Zwart / Transparant

Gewicht

1,20 kg

Merk

Solo 424

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 434,39


359,-

De Solo Detectortester is geschikt voor het testen van thermische melders, ook wel hittemelders genoemd. De detectortester werkt op 230 Volt, een kabel van 5 meter wordt meegeleverd. Zodra de tester wordt ingeschakeld warmt deze snel op, en activeert de hittemelder als de juiste temperatuur is bereikt. Solo detectortester 424 is geschikt voor hittemelders tot 90 graden Celsius.

Hittemelders / Thermische melders kunnen niet met testgas worden beproefd. Thermische melders zijn voorzien van een voeler die de temperatuur registreren, en alarm maken als de totaaltemperatuur is bereikt. Vaak registreren hittemelders ook het temperatuurverloop en gaan in alarm als de temperatuur binnen een gestelde tijd snel oploopt. De hittemelder wacht dan niet tot de totaaltemperatuur is bereikt, maar gaat eerder in alarm. De Solo detectortester bevat een warmte element dat werkt op 230 Volt. De Solo Detectortester 424 past op elke Solo teststok en is heel eenvoudig om te wisselen voor een andere detectortester.

zorg(t) voor veiligheid