Solo 100 Teststok

Productafbeelding Solo 100 Teststok large
Artikelnr. 35

Solo teststok 4-delig van ijzersterk en lichtgewicht glasfiber materiaal, lengte 4,5 meter. Op de Solo teststok passen diverse Solo accessoires. Teststok met eenvoudig vergrendeling systeem voor optimaal gebruikersgemak.

Kleur

Rood

Afmetingen

max. 4,5 meter

Maat

4-delig uitschuifbaar

Merk

Solo 100

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Glasvezel

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 477,95


395,-

Solo 100 Telescopische Glasvezelbuis

Solo teststok 100 telescopische glasvezelbuis, ijzersterk en licht van gewicht. De Solo 100 teststok is 4-delig uitschuifbaar en heeft een maximale lengte van 4,5 meter. Op de Solo teststok kunnen alle Solo accessoires geplaatst worden, zoals detectortesters, demonteerbaar opzetstuk e.d. De glasvezelbuis is gecertificeerd, niet-geleidend en buigt op maximale lengte nauwelijks door. De Solo 100 teststok heeft een eenvoudig vergrendelingssysteem waarmee hulpstukken snel en eenvoudig kunnen worden bevestigd en afgenomen

Solo Detector Tester

Solo teststokken worden gebruikt om rookmelders, thermische melders en koolmonoxidemelders te testen, monteren, of demonteren. Solo testmateriaal wordt gebruikt door personen die brandmeldinstallaties beheren, technische diensten en installatiebedrijven (branddetectiebedrijven). Door een eenvoudige vergrendeling systeem kunnen Solo hulpstukken snel worden opgezet en afgenomen. Er zijn diverse Solo teststokken verkrijgbaar: Solo 101 is de kleinste met een lengte van 1,13 meter. Solo 108 is 2-delig telescopisch en heeft een lengte van maximaal 2,5 meter. Solo teststok 100 is de langste uit het assortimentent en is 4-delig telescopisch met een lengte van maar liefst max. 4,5 meter.

zorg(t) voor veiligheid