Rookvloeistof 5LTR

Productafbeelding Rookvloeistof 5LTR large

Productinformatie

Geconcentreerde rookvloeistof, inhoud 5 liter. Hoogwaardige rookvloeistof op waterbasis. Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Specificaties

KleurBlauw
Maat5 Liter
MerkBeamz
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalVloeistof, geconcentreerd

Is de rookvloeistof uit uw rookmachine op? Of wilt u alvast goed voorbereid zijn? Dan kunt u bij Betervoorbereid.nl terecht voor het kopen van een navulling rookvloeistof. De BeamZ rookvloeistof is ultra geconcentreerd. U kunt deze rookvloeistof bij ons kopen per jerrycan van 5 liter. De vloeistof is geschikt voor alle rookmachines.

Rookvloeistof van hoge kwaliteit kopen

Met de vloeistof van het merk BeamZ kunt u altijd rekenen op hoge kwaliteit. De rookvloeistof is op waterbasis. Hierdoor is de vloeistof niet schadelijk voor mens en dier. Dat niet alleen, de rookvloeistof is geurloos en zal geen residu achterlaten. En dat is nog maar het begin van de voordelen waarvan u profiteert bij het kopen van de BeamZ rookvloeistof. Zo kunt u rekenen op de volgende voordelen bij het kopen van de rookvloeistof:

  • Milieuvriendelijk;
  • Biologisch afbreekbaar;
  • Vriendelijk voor mens en dier;
  • Geschikt voor alle soorten rookmachines.

Bestel uw rookvloeistof bij Betervoorbereid.nl

Wilt u altijd zeker zijn dat u genoeg vloeistof heeft voor aanvullen van uw rookmachine? Bestel dan uw rookvloeistof bij Betervoorbereid.nl. Een bestelling plaatsen bij ons gaat heel makkelijk en snel. En het mooiste: nadat u betaald heeft via een van onze veilige betalingsmogelijkheden, verzenden wij uw bestelling meteen. Dit zorgt ervoor dat u uw bestelling binnen één dag al bij u thuis kunt verwachten. Meer weten over onze producten en mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op en bel naar +31(0)113 – 82 08 19. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Rookvloeistof 5LTR

Artikelnr. 904
20,50 Prijs inclusief 21% BTW is € 24,81

Leverbaar binnen 1 werkdag

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Trainingsmateriaal