Act-Fast Heimlich Trainer

Productafbeelding Act-Fast Heimlich Trainer large
  • Productafbeelding Act-Fast Heimlich Trainer small 1
  • Productafbeelding Act-Fast Heimlich Trainer small 2
  • Productafbeelding Act-Fast Heimlich Trainer small 3
  • Productafbeelding Act-Fast Heimlich Trainer small 4

Productinformatie

Act-fast Heimlich Trainer voor het veilig oefenen van de Heimlich manoeuvre. Inclusief luchtpijp en schuimproppen. Door het juist uitvoeren schiet de schuimprop weg en is de luchtweg vrij.

Specificaties

KleurRood
MerkAct+Fast
VerkoopeenheidPer stuk

Act-Fast Heimlich Trainer

Met de Act-Fast Heimlich trainer kan op een veilige manier de Heimlich manoeuvre worden geoefend. De Heimlich manoeuvre wordt toegepast bij verstikking, veroorzaakt door belemmering van de luchtwegen. Bij het oefenen van de Heimlich greep adviseren wij om het Heimlich oefenvest te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens BHV en EHBO cursus. Bij een succesvolle oefening schiet er een schuimprop uit de luchtpijp en is de luchtweg vrij.

Heimlich Greep

De Heimlich greep bestaat uit 5 slagen tussen de schouderbladen en 5 grepen in de buik. Bij een succesvolle uitvoering van de Heimlichmanoeuvre is de luchtweg weer vrij. Lukt de Heimlich greep niet? Herhaal alle handelingen. Start bij verlies van het bewustzijn de reanimatie en bel 112. Bij verholpen verstikkingen veroorzaakt door scherpe voorwerpen zoals bot, visgraten of glas raadpleeg dan de huisarts.

Verstikking

Verstikking treedt op bij een belemmering van de luchtwegen, veroorzaakt door ingeslikte voorwerpen, in de luchtpijp terechtgekomen voedsel of braaksel, afwezigheid van lucht met voldoende zuurstof, tumoren in de luchtwegen of stoornissen in het centrale zenuwstelsel. Verstikking komt vaak voor bij kinderen onder de 4 jaar en bij ouderen. Verstikking kan onherstelbare hersenbeschadigingen veroorzaken, en vervolgens de dood.

Act-Fast Heimlich Oefenvest Eigenschappen:

Realistisch en veilig oefenen van de Heimlichmanoeuvre

Verstelbare bandjes en gespen

10 schuimproppen

Gebruikserhandleiding

 

 

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Act-Fast Heimlich Trainer

Artikelnr. 1019
165,- Prijs inclusief 21% BTW is € 199,65

Leverbaar binnen 1 werkdag

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Trainingsmateriaal