Dummy Buitencamera Konig 65

Productafbeelding Dummy Buitencamera Konig 65 large
  • Productafbeelding Dummy Buitencamera Konig 65 small 1
  • Productafbeelding Dummy Buitencamera Konig 65 small 2
Artikelnr. 1110

Dummy camera voor buiten met knipperende LED. Zeer realistisch ontwerp, ziet eruit als een echte bewakingscamera. Uitstekende preventieve werking tegen inbraak. Eenvoudig te monteren dummycamera.

Kleur

Wit / Zwart

Gewicht

377 gram

Afmetingen

ø 12,8 cm

Maat

Hoogte 8,5 cm

Merk

König

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 16,34


13,50

Buiten Dummycamera kopen

Deze Konig Buiten Dummycamera is rond van vorm, vaak zijn dit 180 graden zicht camera's die je veel ziet hangen in winkels en andere binnenplaatsen. Maar niet alleen binnen hebben deze veel effect, ook voor buiten zijn deze camera's geschikt en hebben ze dezelfde preventieve werking. De dummycamera bevat een LED lichtje en is eenvoudig te monteren. De dummycamera heeft een IP44 kenmerk, dat houdt in dat deze water en stof bestendig is.

 

Eigenschappen Nep Camera

De ronde behuizing van de Konig Dummy Camera is gemaakt van wit/zwart kunststof en bevat een knipperend rood LED lichtje. Deze dummycamera is voor zowel binnen als buiten, de nep camera is water- en stofbestendig. De benodigde 2 x 1.5V AA batterijen voor het LED lichtje zijn niet meegeleverd. De ronde dummycamera heeft een diameter van 12,8 cm en is 8,5 cm hoog. Het gewicht bedraagt 377 gram. (dit is het gewicht zonder de batterijen)

 

Tips Dummy Camera

De plaatsing van een dummycamera is veel bepalend, door deze op een niet correcte manier te bevestigen zal een dief hier niet intrappen. Wanneer deze op een vlakke muur wordt geplaatst waar verder geen kabels of aansluitingen zitten zal u zelfs zonder bouwtechnische kennis snappen dat het gaat om dummy camera. Door de nep camera op de juiste manier te bevestigen zal u het lastig maken voor vandalisme en diefstal. Hoe het wel moet:

- Zorg dat het lijkt alsof de dummycamera is aangesloten met een kabel, dit is vanzelfsprekend een goede manier om uw dummycamera echt te laten lijken. Zorg dat er eventueel kabels door muur of dak lopen.

- Een dummy camera moet opvallen, het heeft immers enkel een preventieve werking. Zorg dat de camera dus niet in donkere hoekjes word bevestigd.

- Gebruik waarschuwingstickers of bordjes die aangeven dat camerabeveiliging van toepassing is in het gebouw. Bij gebruik van echte camera's is dit ook verplicht. Deze stickers zijn ook verkrijgbaar bij BeterVoorbereid.

- Zorg dat u geen binnen camera buiten plaatst en geen buiten camera binnen plaatst. Dieven herkennen vaak aan deze fout of een camera echt of nep is.

- Zorg dat er meerdere camera's in één gebouw zijn, dit geeft een realistischer gevoel want zodra er meer aandacht is geschonken aan veiligheid van een gebouw zal diefstal minder vaak voorkomen.

zorg(t) voor veiligheid