Dummy Buitencamera Konig 30

Productafbeelding Dummy Buitencamera Konig 30 large
  • Productafbeelding Dummy Buitencamera Konig 30 small 1
  • Productafbeelding Dummy Buitencamera Konig 30 small 2
Artikelnr. 1108

Dummy buiten camera, IP44 spatwaterdicht. Door de knipperende LED en IR LED lijkt dit sprekend op een echte camera. Muurbeugel wordt meegeleverd, de dummycamera kan in diverse richtingen worden gedraaid.

Kleur

Grijs

Gewicht

254 gram

Afmetingen

Lengte 17 cm

Maat

ø 8 cm

Merk

König

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 17,55


14,50

Bullet Dummycamera kopen

De Konig Bullet Dummy Camera IP44 bevat knipperende LED lichtjes en heeft de vorm van een bulletcamera. De nep camera bevat een IP44 waarde, dat houdt in dat deze spatwater en stof bestendig is. Door de professionele uitstraling van deze Grijze Bullet Dummycamera maakt het de dieven moeilijk of het gaat om een echte of een dummy camera.

 

Eigenschappen Nep Camera

De grote behuizing van de Konig Dummy Camera is gemaakt van grijs kunststof en bevat een knipperend rood LED lichtje. Deze dummycamera is water- en stofbestendig. De benodigde 2 x 1.5V AA batterijen voor het LED lichtje zijn niet meegeleverd. De ronde dummycamera heeft een diameter van 8 cm en is 17 cm lang. Het gewicht bedraagt 254 gram. (dit is het gewicht zonder de batterijen)

 

Tips Dummy Camera

De plaatsing van een dummycamera is veel bepalend, door deze op een niet correcte manier te bevestigen zal een dief hier niet intrappen. Wanneer deze op een vlakke muur wordt geplaatst waar verder geen kabels of aansluitingen zitten zal u zelfs zonder bouwtechnische kennis snappen dat het gaat om dummy camera. Door de nep camera op de juiste manier te bevestigen zal u het lastig maken voor vandalisme en diefstal. Hoe het wel moet:

- Zorg dat het lijkt alsof de dummycamera is aangesloten met een kabel, dit is vanzelfsprekend een goede manier om uw dummycamera echt te laten lijken. Zorg dat er eventueel kabels door muur of dak lopen.

- Een dummy camera moet opvallen, het heeft immers enkel een preventieve werking. Zorg dat de camera dus niet in donkere hoekjes word bevestigd.

- Gebruik waarschuwingstickers of bordjes die aangeven dat camerabeveiliging van toepassing is in het gebouw. Bij gebruik van echte camera's is dit ook verplicht. Deze stickers zijn ook verkrijgbaar bij BeterVoorbereid.

- Zorg dat u geen binnen camera buiten plaatst en geen buiten camera binnen plaatst. Dieven herkennen vaak aan deze fout of een camera echt of nep is.

- Zorg dat er meerdere camera's in één gebouw zijn, dit geeft een realistischer gevoel want zodra er meer aandacht is geschonken aan veiligheid van een gebouw zal diefstal minder vaak voorkomen.

zorg(t) voor veiligheid