Dash Cam König

Productafbeelding Dash Cam König large
  • Productafbeelding Dash Cam König small 1
  • Productafbeelding Dash Cam König small 2
  • Productafbeelding Dash Cam König small 3
  • Productafbeelding Dash Cam König small 4
  • Productafbeelding Dash Cam König small 5
Artikelnr. 1115

Dash cam Konig legt met loop recording ieder moment vast in het verkeer, met een kijkhoek van 140° en in Full HD resolutie. De G-Sensor verzekert en onthoudt het opgenomen beeldmateriaal bij aanrijdingen en ongevallen.

Kleur

Zwart

Gewicht

441 gram

Maat

Scherm 2.7 "

Merk

König

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 81,68


67,50

Deze König Dashboard Camera is een onmisbaar product in uw auto. Al vele jaren wordt dit product als aanrader aangeboden, het neemt alles op wanneer u begint te rijden. De zogenoemde "Dashcam" zorgten ervoor dat ongelukken en conflicten op de weg worden vastgelegd, dit kan handig zijn als u een tweezijdig ongeluk heeft gehad zonder getuige.

Hoe werkt de Konig Dashboard Camera

De Konig Dashboard Camera beschikt over "Looprecording", dit zorgt ervoor dat oude opnames worden vervangen door nieuwe opnames zodat u het Micro-SD kaartje niet handmatig hoeft te legen voor meer ruimte op het opslagkaartje. De beelden die worden opgenomen zijn 1080p HD en beschikken over een resolutie van 4032 x 3024. Wilt u naast uw auto ook uw huis en tuin beveiligen? Kijkt u dan eens in ons ‘Camerabewaking- assortiment’. Heeft u kinderen die op een aparte kamer slapen? Dan is het voor uw eigen geruststelling handig om een babyfoon met IP camera aan te schaffen zodat u ze 24/7 in de gaten kunt houden. Heeft u vragen over de Konig Dashboard Camera of een ander product? Of ontvangt u graag meer informatie over het gebruiksgemak van de Konig Dashboard Camera? U kunt onze klantenservice bereiken via het telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19

Eigenschappen Dashboard Camera

- 1080p Full HD opnemen

- 4032x3024 HD beeldresolutie

- 140° brede kijkhoek
- 16:9 breedbeeld-display

- G-Sensor

- Micro-SDHC card ingang

zorg(t) voor veiligheid