Rescue Board

Productafbeelding Rescue Board large
  • Productafbeelding Rescue Board small 1
  • Productafbeelding Rescue Board small 2

Productinformatie

Rescue board, merk Res-Q-Board, top reanimatieplank die de borst in de beste positie brengt voor hartmassage. De hoofd-uitsparing waarborgt een vrije ademweg. Geweldig hulpmiddel!

Specificaties

KleurBlauw
Gewicht1,5 kg
AfmetingenL 60 x B 42 x D 6 cm
MerkRes-Q-Board
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalPolyethyleen

Res-Q-Board Reanimatieplank

Rescue board, merk Res-Q-Board is een reanimatieplank die gebruikt wordt bij hartreanimatie. Door de reanimatie plank komt de borst automatisch in een goede houding en zorgt tevens voor een harde ondergrond. Res-Q-Board, ook wel CPR board genoemd bevat tevens een uitsparing voor het hoofd. De vorm van de reanimatieplank in combinatie met de uitsparing voor het hoofd zorgen zorgen voor een vrije ademweg. Het steeds uitvoeren van de kinlift is met dit Rescue Board niet nodig. 

Lees meer

Het Res-Q-Board wordt gebruikt bij een reanimatie en wordt ook wel reanimatieplank genoemd. Het Rescue Board loopt naar voren schuin af en kan moeiteloos onder de rug van het slachtoffer worden aangebracht. Als het hoofd achterover kantelt in de hiervoor bedoelde uitsparing bevindt het Rescue Board zich op de juiste plaats en kan de reanimatie gestart worden. Omdat de ademweg ook tijdens de borstcompressies vrij blijft komt er meer of min automatisch een luchtstroom van- en naar de longen tot stand. Een eenvoudig maar goed doordacht hulpmiddel bij een reanimatie, die de faalkans van het niet goed achterover kantelen van het hoofd (kinlift) volledig uitsluit.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Rescue Board

Artikelnr. 758
88,27 Prijs exclusief 21% BTW is € 72,95

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Beademingsmaskers