Batterij & Elektroden

Batterij & Elektroden

Het is belangrijk dat AED batterijen en elektroden te allen tijde optimaal hun werk doen. Deze batterijen en elektroden hebben een houdbaarheidsdatum en dienen na een AED inzet direct vervangen te worden. Daarbij is controle op de houdbaarheidsdatum enorm belangrijk, want uw AED moet 100% kunnen presteren tijdens een reanimatie. AED batterijen en elektroden bestelt u eenvoudig bij Betervoorbereid.nl. Wij zorgen vervolgens voor snelle levering, doorgaans binnen één dag. Dat is wat u mag verwachten van een specialist.

AED batterijen en elektroden in diverse merken verkrijgbaar

De levensduur van AED elektroden varieert van 2 tot 5 jaar en hebben een kortere levensduur dan de batterij van de AED. Bij Betervoorbereid.nl bieden wij een uitgebreid assortiment aan AED batterijen en elektroden aan van diverse merken, zoals:

Dit zijn slechts enkele merken die u in de webshop kunt bestellen. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Bestel uw gewenste producten in de webshop

Is de houdbaarheidsdatum van uw AED batterijen en elektroden verlopen of heeft u gebruik gemaakt van de AED? Bestel dan direct uw nieuwe batterijen en elektroden. Binnen enkele stappen doorloopt u het bestelproces en wanneer u voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Staat uw gewenste artikel niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: +31(0)113 – 82 08 19. Graag bekijkt onze vriendelijke en behulpzame klantenservice wat ze voor u kunnen betekenen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding Zoll Plus Kinderelektroden klein

    Zoll Plus Kinderelektroden

    Zoll Pedi-Patz II kinderelektroden geschikt voor de AED Zoll Plus en AED Pro. Voor kinderen tot 8 jaar (tot 25 kg). Houdbaarheid 1,5 tot 2 jaar, voor éénmalig gebruik.

    140,61incl. BTW