Philips Heartstart AED Apparaat

Productafbeelding Philips Heartstart AED Apparaat large
  • Productafbeelding Philips Heartstart AED Apparaat small 1

Productinformatie

De Philips Heartstart HS1 is één van de meest verkochte AED's ter wereld. Gebruiksvriendelijke bediening en voert dagelijkse zelftesten uit.

Specificaties

KleurBlauw
Gewicht1,5 kg
Afmetingen21 x 19 x 7 cm
MerkPhilips
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof / IP55

Philips AED Kopen

Philips Heartstart HS1 AED met ingesproken stem die d.m.v. stap voor stap begeleiding het reanimatie proces doorloopt. De geïntegreerde SMART-pads geven continu feedback door aan de AED, die zich aanpast aan uw handelingen. Trek aan de hendel of druk de groene start-knop in en de Philips Heartstart AED start direct. De dagelijkse zelftesten controleren of de AED onderdelen functioneren, een groen knipperend lampje geeft aan dat de AED klaar voor gebruik is. Bij een storing geeft het audio-signaal direct een waarschuwing, tevens kan de AED hierover gesproken uitleg geven. De AED heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is geschikt voor winkeliers, bedrijven, openbare ruimtes, (sport)verenigingen, scholen en kinderdagverblijven. 

 

De Philips Heartstart HS1 AED batterij zorgt voor maximaal 200 schokken, 4 uur functioneren of 4 jaar stand-by inclusief zelftesten. De elektroden hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar. AED kopen of meer informatie over de Philips Heartstart HS1 AED? Neem contact op met een van onze verkopers.

Philips Heartstart HS1 AED Accessoires

✔ GRATIS AED Draagtas

GRATIS AED Rescue set
GRATIS AED Sticker

GRATIS AED Registratie
Philips Heartstart Elektrodenset
Philips Heartstart Lithium Accu

Philips Heartstart HS1 AED Bestellen

Garantietermijn: 8 jaar

Levensduur accu: 4 jaar

Levensduur pads: 2 jaar

Lees meer

AED

Op betervoorbereid.nl kunt u kiezen uit vele verschillende AED apparaten. De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een onmisbaar hulpmiddel bij een reanimatie. Alle gangbare AED toestellen zoals Zoll, Defibtech, HeartSine, Philips Heartstart, Medtronic, Primedic en Telefunken zijn in onze shop verkrijgbaar. Een slachtoffer met een hartstilstand heeft maar liefst 70% overlevingskans als de Automatische Externe Defibrillator binnen 5 minuten wordt ingezet. Deze overlevingskans neemt bij elke minuut na die cruciale 5 minuten met 10% af. In het algemeen geldt dat mensen met een hartstilstand binnen 6 minuten hulp moeten krijgen. Voor bedrijven is het belangrijk om een Automatische Externe Defibrillator te hebben. Het is ook belangrijk dat u weet hoe u zo'n apparaat moet bedienen. Daarom voorzien wij u op deze pagina met de nodige informatie over de Automatische Externe Defibrillator. Daarnaast geven wij informatie over hoe u de automatische externe defibrillator toepast binnen uw organisatie. Dit houdt in dat we ingaan op hoeveel u er nodig heeft en of uw personeel moet weten hoe het werkt.

 

Hoe werkt een AED?

Een AED zorgt ervoor dat met behulp van elektrische schokken, en in combinatie met hartmassage, het hart weer op gang komt. De AED heeft een speaker die gesproken instructies geeft. Dit betekent dus dat u er niet per se verstand van hoeft te hebben. Toch is het in geval van paniek handig om te weten wat u moet doen. Het kan immers zijn dat u in een lawaaiige omgeving bent of om andere reden de speaker niet kunt horen. De Automatische Externe Defibrillator geeft in twee gevallen geen schokken:

1. Als het hart geheel stilstaat

2. Als de persoon bewusteloos is maar het hart goed functioneert

Een AED blijft natuurlijk een elektrisch apparaat en de accu kan dus leegraken. Dit kan zelfs gebeuren als het apparaat nooit gebruikt is. Zorg daarom dat alle apparaten op tijd vervangen worden.

 

Dient mijn personeel te weten hoe het apparaat te bedienen is?

Zoals eerder uitgelegd krijgt de hulpverlener instructies door de luidspreker van de AED heen. In principe hoeft dus niet iedereen te weten hoe het apparaat werkt. Verschillende organisaties bieden reanimatiecursussen. Dergelijke cursussen zijn goed te plannen tussen uw werkzaamheden en nemen niet al te veel tijd in beslag.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Philips Heartstart AED Apparaat

Artikelnr. 345
1275,-1149,- Prijs inclusief 6% BTW is € 1217,94

Leverbaar uit voorraad

  • Deskundige klantenservice
  • Betalen via factuur mogelijk
  • Snelle levering uit eigen voorraad
Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie AED Apparaat