HeartSine Pad 500P AED Apparaat

Productafbeelding HeartSine Pad 500P AED Apparaat large
 • Productafbeelding HeartSine Pad 500P AED Apparaat small 1
Artikelnr. 77

De Heartsine Pad 500P geeft met leds en gesproken woord reanimatie feedback. Wordt geleverd met gratis rescue-set, draagtas en extra batterij-elektroden set.

Kleur

Blauw / Grijs

Gewicht

1,1 kg

Afmetingen

20 x 18 x 5 cm

Merk

Heartsine

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof / IP56

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 6% BTW is € 1800,94


1699,-

AED Heartsine Samaritan 500P

AED Heartsine Samaritan Pad 500P is een zeer goede en complete defibrillator voor een gunstige prijs. Een populaire AED, en niet in de laatste plaats omdat de prijs inclusief draagtas, extra batterij, extra elektroden, AED stickers en rescue-set is. In tegenstelling tot de 300P geeft deze AED reanimatie feedback via led indicatoren en gesproken woord. De reanimatie feedback geeft aan of de compressiediepte en snelheid goed worden uitgevoerd.

Tijdelijk met GRATIS AED Kast inclusief alarm t.w.v. € 199,-

 

De specificaties zijn indrukwekkend:

 • Eenvoudige bediening zonder dat de AED uit de tas genomen hoeft te worden
 • Duidelijke instructies in Nederlandse taal
 • Visuele ondersteuning met duidelijke pictogrammen
 • Ondersteuning reanimatie met metronoom
 • Bifasische schok met oplopend niveau (tot 200 Joules)
 • Wekelijkse zelftest
 • IP 56 (hoge stof en waterresistentie)
 • Compact formaat en licht gewicht
 • Levensduur PadPak 3,5 - 4 jaar
 • Europees fabrikaat
 • 10 jaar garantie
 • Gratis draagtas
 • Gratis reanimatie set
 • Gratis AED stickerset
 • Gratis extra PadPak

AED

Op betervoorbeireid.nl kunt u kiezen uit vele verschillende AED apparaten. De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een onmisbaar hulpmiddel bij een reanimatie. Alle gangbare AED toestellen zoals Zoll, Defibtech, HeartSine, Philips Heartstart, Medtronic, Primedic en Telefunken zijn in onze shop verkrijgbaar. Een slachtoffer met een hartstilstand heeft maar liefst 70% overlevingskans als de Automatische Externe Defibrillator binnen 5 minuten wordt ingezet. Deze overlevingskans neemt bij elke minuut na die cruciale 5 minuten met 10% af. In het algemeen geldt dat mensen met een hartstilstand binnen 6 minuten hulp moeten krijgen. Voor bedrijven is het belangrijk om een Automatische Externe Defibrillator te hebben. Het is ook belangrijk dat u weet hoe u zo'n apparaat moet bedienen. Daarom voorzien wij u op deze pagina met de nodige informatie over de Automatische Externe Defibrillator. Daarnaast geven wij informatie over hoe u de automatische externe defibrillator toepast binnen uw organisatie. Dit houdt in dat we ingaan op hoeveel u er nodig heeft en of uw personeel moet weten hoe het werkt.

 

Hoe werkt een AED?

Een AED zorgt ervoor dat met behulp van elektrische schokken, en in combinatie met hartmassage, het hart weer op gang komt. De AED heeft een speaker die gesproken instructies geeft. Dit betekent dus dat u er niet per se verstand van hoeft te hebben. Toch is het in geval van paniek handig om te weten wat u moet doen. Het kan immers zijn dat u in een lawaaiige omgeving bent of om andere reden de speaker niet kunt horen. De Automatische Externe Defibrillator geeft in twee gevallen geen schokken:

1. Als het hart geheel stilstaat

2. Als de persoon bewusteloos is maar het hart goed functioneert

Een AED blijft natuurlijk een elektrisch apparaat en de accu kan dus leegraken. Dit kan zelfs gebeuren als het apparaat nooit gebruikt is. Zorg daarom dat alle apparaten op tijd vervangen worden.

 

Dient mijn personeel te weten hoe het apparaat te bedienen is?

Zoals eerder uitgelegd krijgt de hulpverlener instructies door de luidspreker van de AED heen. In principe hoeft dus niet iedereen te weten hoe het apparaat werkt. Verschillende organisaties bieden reanimatiecursussen. Dergelijke cursussen zijn goed te plannen tussen uw werkzaamheden en nemen niet al te veel tijd in beslag.

zorg(t) voor veiligheid